لیست اختراعات سميه وطن دوست


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 1
تاریخ ثبت: 1393/01/31
خلاصه اختراع:

خلاصه طرح در كشور ما درصد زيادي از قوت مردم را نان و فراورده هاي آردي تشكيل مي دهد به گونه اي كه مصرف سرانه نان در ايران164-134 كيلوگرم است اين در حالي است كه مصرف سرانه نان در اروپا 68كيلوگرم است. نان در كشور ما اولين رتبه را در سبد مصرفي خانواده ها از نظر ارزش تغذيه اي دارا مي باشد. متاسفانه علي رغم اين اوصاف نان توليدي در كشور ما از كيفيت پائيني برخوردار است و اين نعمت هر ساله به مقدار فراواني به دليل پائين بودن كيفيت به صورت ضايعات درآمده و ضرر وزيان بسياري را از ابعاد مختلف سياسي، اقتصادي و بهداشتي به كشور وارد مي كند با استفاده از غني سازي و افزودن مواد بهبود دهنده به آرد مي توان كيفيت نان توليدي را در حد قابل ملاحظه اي افزايش داد و تبديل اين نعمت گرانبها به شكل ضايعات را به طور چشمگيري كاهش داد.غني سازي نان با ريزمغذي هايي همچون آهن و روي در كشور صورت گرفته است ولي غني سازي نان با پودر سنجد كار جديدي است كه علاوه بر كاهش ميزان شكر مصرفي در نان مك دونالد از 9 درصد به مقدار4 درصد و تامين شكر كاهش يافته از طريق قندهاي طبيعي گلوكز و فروكتوز موجود در پودر سنجد، نان توليدي بافت بهتر و نرم تري دارد و با توجه به اهميت فيبر در رژيم غذايي محصول حاصله از لحاظ فيبر، پروتئين و ويتامين نسبت به محصول اوليه غني تر مي باشد زيرا سنجد داراي بيش از 17نوع اسيدآمينه و ويتامين هاي A،C،EوK، و فيبر محلول پكتين است و از جانب ديگر داراي اثر بازدارندگي بر روي رشد سلول هاي سرطاني است لذا محصول توليدي را مي توان به عنوان يك محصول فراسودمند در نظر گرفت.

موارد یافت شده: 1